A télikertek építésével nem csak egy többcélú helységet hozunk létre, hanem télikertté alakítva házunk már meglévő részét tovább javíthatjuk hatékonyságukat. Teraszbeépítés segítségével növelhetjük a lakásunk méretét is.

Amennyiben nem rendelkezünk terasszal, vagy pedig nem szeretnénk télikert építéséhez felhasználni akkor egy kőműves által előkészített helyen akár a lakóépület homlokzatánál is elhelyezhetjük őket. A jól elhelyezett télikert ilyenkor azt is lehetővé teszi, hogy a nappaliból néhány lépés megtételével egy ajtón át máris a télikertbe érkezünk.

Teraszbeépítés

Teraszbeépítés

Teraszbeépítés – Különálló télikertek

A télikert kialakításának és építésének többféle megoldása létezik. Télikertet az ingatlan bármelyik arra alkalmas pontjára felépíthetünk, ebben az esetben különálló télikertként hivatkozunk hozzá. A megfelelő terület kiválasztásával vagy a már meglévő medencénk köré épített télikerttel önálló épületként teljesítik a tőlük elvárt feladatot.

Ide kattintva kérjen télikert helyszíni felmérést!

Teraszbeépítés – Terasz beépítése, télikertté alakítása

A terasz egy nagyon kellemes hely tud lenni, persze csak a megfelelő a kinti hőmérséklet, nem fúj a szél, nem esik az eső, valamint ha nyár van, de nem süt annyira oda a nap. Minden egyéb esetben a teraszon töltött idő nem is annyira kellemes. Általánosságban véve, a terasz nagyon kivan szolgáltatva az időjárásnak. A teraszunk, amennyiben alkalmas rá, átalakítható télikertté.

A rengeteg hőszigetelt üvegezésnek és fényáteresztő tetőszerkezetnek köszönhetően egy, akár télen-nyáron is használható helységet kapunk, aminek használatát nem befolyásolja sem az eső vagy a hó, sem pedig a szél. Megfelelően előkészítve akár még padlófűtéssel is ellátható, és gazdaságosan fűthető. A nyári hőség a megfelelő árnyékolókkal könnyedén kivédhető, ezzel megakadályozva, hogy a helység túlmelegedjen.

Teraszbeépítés – Előtető beépítése

Az előtető elengedhetetlen része az épületnek, a segítségével a lehulló csapadék nem tesz kárt a bejárati ajtóban és annak környékében, emellett segít, hogy rossz időjárás esetén, elázás nélkül megtaláljuk a kulcsunkat miután hazaértünk. Amennyiben az előtető adottságai és méretei lehetővé teszik, akkor az előtető környékét is lehetőségünk van télikertté átépíteni.

Ennek segítségével nem csak egy étkezésre vagy pihenésre használható, zárt helységet kapunk, hanem akár a cipőnket is kényelmes körülmények közt vehetjük le és fel, valamint tárolhatjuk is őket. Esőben hazaérkezve nem kell az otthonunkba bevinni a vizes esernyőt. Ezeken kívül számos, egyéb módon is megkönnyítheti életünket, ha az előtetőnket télikertté építjük át.

Télikert kapcsolat

Profixig Team Kft.

Télikert bemutatótermünk címe: Budapest, IX.kerület, Márton u 35B Előzetes bejelentkezés a bemutatóterembe az alábbi telefonszámon lehetséges: Tel:+36(20)5130668 Szikszó, Miskolci út 46 E-mail: [email protected] Bankszámlaszám: 10403002-50526585-75491002 Adószám: 23381098-2-05
Termékeink
 • előtető
 • nyitott terasz
 • medencefedés
 • teraszbeépítés, terasz építés
 • függönyfal
 • üvegház
 • teraszok készítése fából
 • kocsibeálló
 • redőny
 • fa télikert
 • télikert árnyékolás
 • reluxa