A nyitott terasz beépítése számos előnnyel járhat. A terasz ideális helyszínt nyújthat a családunk vagy barátaink számára egy kis pihenésre vagy ebédre. A terasz esetében ezt sajnos csak akkor élvezhetjük zavartalanul, ha az időjárás is úgy akarja. Egy-egy hirtelen jött eső könnyű szerrel elronthatja az összejövetelt. A terasz beépítésével egy természetes megvilágításban gazdag, időjárástól védett helységgel bővíthetjük ki otthonunkat.

Nyitott terasz beépítése, télikert kialakítás a meglévő teraszon

A terasz beépítésével egy modern télikerttel azonos funkciójú helységet kapunk, mely nem csupán védve lesz időjárás szeszéjeitől, hanem számos további előnnyel is jár. A zárt helységnek köszönhetően az itt tárolt bútoraink, növényeink védve lesznek a fagytól, széltől és az elázástól.

A nagyméretű üvegtábláknak köszönhetően a helység szinte bármelyik szobanövényünknek ideális környezetet biztosít. A nagy mennyiségű természetes fény az itt tartózkodók jó közérzetét is elősegíti, a természet közelségét védett körülmények között élvezhetjük.

A nyitott terasz beépítés hőszigetelt elemek felhasználásával történik. A fából, műanyagból vagy alumíniumból készült szerkezet hatékony hőszigetelését jó záródó nyílászárók, valamint hőszigetelt üvegezés is elősegíti. A helység hőszigetelése akár gazdaságos fűtést is lehetővé tesz, így akár egész évben használhatjuk a helységet.

A beépített terasz számos funkciót elláthat, az itt kialakított étkező vagy pihenőhelységek a nagyméretű üvegtábláknak köszönhetően egyedi látványt nyújtanak a bent tartózkodóknak. Amennyiben biztonsági üvegtetővel látjuk el, a kialakított télikert akár este is csodás látványt biztosít használói számára.

Nyitott terasz beépítése, valamint a lehetséges alapanyagok

A nyitott terasz beépítése során többféle alapanyagból készült szerkezet közül választhatjuk ki az igényeinknek, valamint pénztárcánknak megfelelőt. A kiválasztott alapanyag mellett a télikert hőszigetelt üvegezéssel, valamint hatékonyan záródó nyílászárókkal kerül felszerelésre a maximális kényelem érdekében.

A terasz beépítése során a helység tetőszerkezetét biztonsági üveg, illetve polikarbonát lemezek felhasználásával is kialakíthatjuk.

Nyitott terasz beépítése fa elemekkel

A fa természetessége, egyedi látványa csodás hangulatot biztosít azoknak, akik szeretik a fából készült dolgokat. A szerkezet tartóelemei, illetve nyílászárói rétegragasztással előállított, hossztoldott vagy toldásnélküli borovi fenyő elemekből készülnek. A borovi fenyő kiválóan ellenáll az időjárás hatásainak, tartósságának és előnyös külsejének köszönhetően nagyszerű választás a természetes anyagok kedvelői számára.

Nyitott terasz beépítése műanyag profilokból

Az épület nyílászáróihoz hasonlóan a műanyag elemek egy kiváló ár-érték arányú szerkezet létrehozását teszik lehetővé. A PVC-ből készült műanyag profilok hatékony hőszigetelése, valamint egyszerű használata a barátságos árral párosítva sok ember számára teszi vonzóvá.

A műanyag télikert felületére és szerkezetére nincs káros hatással az időjárás, nem hajlamosak a vetemedésre, valamint a rozsdától sem kell tartanunk. Az üreges kialakítású műanyag profilok belsejében található légkamrák biztosítják a megfelelő hőszigetelést a szerkezet számára.

A műanyag télikert nem igényel festést, felületükre pedig nincs hatással a rájuk hulló csapadék, fagy, valamint az erős UV sugárzás sem. Karbantartásuk és tisztántartásuk könnyedén és gyorsan elvégezhető, így nem jár különösebb erőfeszítésekkel.

Nyitott terasz beépítése alumínium szerkezettel

Az alumínium szerkezetnek köszönhetően a nyitott terasz beépítése a legintenzívebb használatnak is könnyen ellenálló, szinte örökéletű szerkezetet eredményez. Az alumínium kiváló alapanyag, segítségével pedig hosszan tartó, eleganciát sugárzó helységgé alakíthatjuk a terasz a beépítést követően.

Az alumínium profilok a RAL színskála bármelyik színével elláthatóak, a szinterezésnek köszönhetően pedig nem pereg le festék a felületükről. Az alumínium szerkezet újrafestésére csak a felületük sérülése esetében lehet szükséges.

Télikert kapcsolat

Profixig Team Kft.

Télikert bemutatótermünk címe: Budapest, IX.kerület, Márton u 35B Előzetes bejelentkezés a bemutatóterembe az alábbi telefonszámon lehetséges: Tel:+36(20)5130668 Szikszó, Miskolci út 46 E-mail: [email protected] Bankszámlaszám: 10403002-50526585-75491002 Adószám: 23381098-2-05
Termékeink
 • előtető
 • nyitott terasz
 • medencefedés
 • teraszbeépítés, terasz építés
 • függönyfal
 • üvegház
 • teraszok készítése fából
 • kocsibeálló
 • redőny
 • fa télikert
 • télikert árnyékolás
 • reluxa