Téli kert akciók – GYAKORI TÉVHIT – A télikertet csak a “milliomosok” építtethetnek

A télikert, régen a gazdagok kiváltsága volt, mára szinte bárki megengedheti magának, aki rendelkezik az építéséhez alkalmas területtel. A hatalmas mennyiségű üvegfelületnek köszönhetően több mint elegendő természetes fény áll rendelkezésünkre, mely jótékony hatással van az ott tartózkodó emberekre. Néhány üvegfelület mindenképpen nyitható kell hogy legyen a hatékony szellőzés biztosításának érdekében. Máskülönben az itt eltöltött idő a rossz levegő vagy hőség miatt hamar kellemetlenné válna.

Ide kattintva kérjen télikert helyszíni felmérést!

Téli kert akciók – Milyen célra használható a télikert?

A télikert sokféle célra használható, könnyedén a család és a barátok kedvenc helységévé válhat.
Megépítésének többféle módja létezik, kialakíthatjuk a meglévő teraszunkon annak beépítésével vagy az épület mellett bárhol. Ennek köszönhetően az otthonunkból közvetlenül a télikertbe érkezünk néhány lépés megtételével.

Téli kert akciók – Különálló télikert építése

Ha nem szeretnénk vagy pedig nincs módunk az épület közelében felépíteni, akkor lehetőségünk van az ingatlanunkon bárhol, egy alkalmas terülten kialakítani télikertünket. Ilyenkor különálló télikertet hozunk létre, melynek kulccsal zárható ajtója segít megvédeni az itt elhelyezett értékeinket.

terasz beépitese télikert

terasz beépitese télikerttel

Téli kert akciók – Milyen jól hőszigetelt egy téli kert?

Lehetőségünk van jacuzzink vagy medencénk használatát függetleníteni az időjárástól, ennek köszönhetően akár télen nyugodtan fürödhetünk. A télikert szerkezet hőszigetelt üvegezéssel és profilokból épül fel, ezért gazdaságosan fűthető vagy hűthető az időjárástól függően.

Téli kert akciók – Télikert építéséhez szükséges alapanyag kiválasztása

A télikertek építéséhez szükséges alapanyag kiválasztása személyes ízlésünk és a rászánt összegnek függvénye. A fából készült télikertek gyakran használt alapanyaga borovi fenyő. Ez tartós, ellenálló szerkezet építését teszi lehetővé. A természetes anyagok kedvelőinek a fa télikert a jó választás.

A télikertünket műanyagból felépítve egy nagyon jó ár-érték arányú épületet kapunk, mely modern és letisztult hatást kelt, emellett ellenáll a párának és a napsütésnek, valamint nem kell 7-8 évente újrafesteni. Télikertünket lehetőségünk van alumíniumból megépíteni, ami drágább a másik két alapanyagnál, de cserébe szinte örök életűvé teszi az építményt.

Ide kattintva kérjen télikert helyszíni felmérést!

Télikert kapcsolat

Profixig Team Kft.

Télikert bemutatótermünk címe: Budapest, IX.kerület, Márton u 35B Előzetes bejelentkezés a bemutatóterembe az alábbi telefonszámon lehetséges: Tel:+36(20)5130668 Szikszó, Miskolci út 46 E-mail: [email protected] Bankszámlaszám: 10403002-50526585-75491002 Adószám: 23381098-2-05
Termékeink
 • előtető
 • nyitott terasz
 • medencefedés
 • teraszbeépítés, terasz építés
 • függönyfal
 • üvegház
 • teraszok készítése fából
 • kocsibeálló
 • redőny
 • fa télikert
 • télikert árnyékolás
 • reluxa