A télikertek hosszú pályafutásuk során töretlen népszerűségnek örvendtek. Ám mostanra már szinte bárki kibővíthető otthonát ezzel a hasznos, sokoldalúan használható, valamint különleges helységgel. Télikertek gyártása rövid határidővel.

A télikert megépítéséhez nincs is másra szükségünk a megépítéshez szükséges pénzösszegen kívül, csupán egy építésre alkalmas helyre.

Télikertek gyártása – Télikertek fajtái

Ez a hely lehet akár a már meglévő teraszunk, melyet ezáltal egész évben használhatunk, mivel nem lesz kitéve az időjárás szeszélyeinek. Ebben az esetben a télikert külső méretét és formáját a terasz fogja megadni.

Ide kattintva kérjen télikert helyszíni felmérést!

A télikert az épület mellé közvetlenül is felépíthető, amennyiben nincs teraszunk, vagy pedig nem szeretnénk beépíteni. Ilyenkor célszerű a nappali helység vagy a konyha mellé felépíteni. Így egy ajtón kilépve rögtön a télikert juthatunk, mindössze néhány lépés megtételével.

A különálló télikertek az ingatlan bármely arra alkalmas méretű és elhelyezkedésű területén megépíthetőek.

Télikertek gyártása – Télikertek építése rövid határidővel

A télikertek építésének az első lépése a nyílászárókhoz hasonlóan egy helyszíni felmérés, mely során egy képzett szakember vizsgálja meg a télikert leendő helyét. Felveszi a szükséges méreteket, hogy milyen alapanyagból készüljön, milyen kialakítású legyen a télikert, valamint milyen egyéb kiegészítőket szeretnénk mellé. Ekkora már érdemes eldönteni hogy milyen feladatot szánunk télikertünknek, a tervezéskor pedig ezt figyelembe venni.

Télikertek gyártása – télikert anyagának kiválasztása

Télikertek gyártása

Télikertek gyártása

A rögzített adatok alapján megkezdődhet a télikertek gyártása, mely történhet műanyagból, fából vagy pedig alumínium egyaránt. Egy előre megbeszélt, mindkét fél számára megfelelő időpontban a télikert megépítéséhez szükséges szerkezet, szerszámok és szakemberek megérkeznek a helyszínre, ezt követően azonnal megkezdődhet a télikert megépítése.

A télikert a helyszíni felmérést követő 2-4 héten belül elkészül, a felépítés általában 2 munkanap alatt lezajlik.

Télikert kapcsolat

Profixig Team Kft.

Télikert bemutatótermünk címe:
Budapest,
IX.kerület, Márton u 35B

Előzetes bejelentkezés a bemutatóterembe az alábbi telefonszámon lehetséges:
06/20-513-0668

Szikszó,
Miskolci út 46

E-mail:
sixoablak@gmail.com

Bankszámlaszám:
10403002-50526585-75491002

Adószám: 23381098-2-05

Motoros aluredőny